HTML

bender

Olyas dolgokról szól, melyek nap, mint nap körbevesznek.

Friss topikok

Linkblog

Végre vége!

2009.06.11. 21:30 etteck

Megannyi várakozás után - bár még nem egészen -, véget ért a tanév.

A nagyokosok a mi, és azthiszem még sok más iskolában úgy oldották meg a dolgokat, hogy júni 15-én egy hétvége után, hétfőn még vissza kell menni az iskolába. Miért nem lehetett volna megoldani úgy, hogy holnap (júni 12. péntek) VISZLÁT?! Nyilvánvalóan túl egyszerű lett volna :)

Amikor az iskolában dekkol az ember így az utolsó héten, najó, amúgyis benne van az érzés, hogy 'istenem, csak legyen már vége, csöngessenek már ki, érjek már haza'..

Viszont tekintve a mai napomat, igencsak elgondolkodtatóan hatott rám az unatkozás érzése :D Kissé félek, hogy ez a nyár többi napján is fellép, felléphet majd. Nem mondom, hogy minden napom csak masszív semmittevés lenne, mert hétfőn, szerdán, pénteken, vasárnap edzésem van. Emellett szeretnék elmenni valamit dolgozni, hogy legyen egy kis pénz erre-arra. Természetesen mindent az edzés köré fogok csoportosítani, tehát nekem az a primer.

Az, hogy hogyan alakul, meglátjuk a későbbiekben..

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bender.blog.hu/api/trackback/id/tr361179813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kokx 2009.06.12. 02:33:58

Mit pattogsz Majom! Milyen nehéz is az a Gimnázium.

:ASDASDASDASDASDASDASDASDASDA

etteck 2009.06.12. 07:18:40

anyád Kokximaxi :P
süti beállítások módosítása